Fysiofit Valleihorst

Over fysiofit Valleihorst

De FysioFit Valleihorst start om 10:15 uur en duurt tot 11:00 uur. Aansluitend is er, tegen een kleine vergoeding, de mogelijkheid om gezamenlijk een kop koffie te drinken. 

– Proefles: 1x Gratis  

– Abonnement:  
1 maand € 23,- incl. 9% btw  
3 maand € 63,- incl. 9% btw  
6 maand € 119,- incl. 9%btw  

– Actie: 
Betaal in een keer € 99,- en uw abonnement duurt t/m 23 mei 2019. 

– Strippenkaart: 
Betaal € 45,- voor 8x FysioFit, deze strippenkaart is 3 maanden geldig vanaf de datum van afgifte. 

– Instapmaand 
Januari is de instapmaand. De eerste keer op 17 januari is voor iedereen gratis. Bij het afsluiten van een abonnement zal voor de maand januari een half abonnement (€ 11,5) gerekend worden. Bij het afsluiten van de actie t/m 23 mei of een strippenkaart is dit niet van toepassing. 

– Gezondheid 
Mochten er bijzonderheden of veranderingen zijn in uw gezondheid, meldt dit dan bij de trainer/fysiotherapeut/ voorafgaand aan de FysioFit.

Reactie van deelnemers

Sinds een paar maanden kan ik wekelijks naar het uurtje fysioFit met geriatrie therapeut Anouk. Wat een verschil; ik voel me fitter, energieker en opgewekter. In een kleine groep doen we oefeningen aangepast aan ieders kunnen. Wil het die dag niet lukken, Anouk bedenkt meteen een andere oefening die ook werkt. Er heerst iedere keer een prettige ongedwongen sfeer. Het is altijd fijn om er te zijn. Wat ik ook prettig vind, is dat ik de oefeningen gewoon in mijn normale kleding kan doen.
Margreet
82 jaar
FysioFit in een informele omgeving is voor mij dé oplossing gebleken om wekelijks een uurtje intensief te bewegen. In een kleine groep oefeningen zonder apparaten in je dagelijkse kloffie. Zeer persoonlijke aandacht en begeleiding door Anouk (fysiotherapeute, gespecialiseerd in de geriatrie). Elke week doen we een ander circuitje met oefeningen die je thuis ook nog kunt doen. Simpel maar doelmatig. Na afloop kun je nog gezellig bijpraten als je daar zin in hebt. De koffie staat klaar.
Jeltine
70 jaar