Anouk de Haan

Over Anouk de Haan

Mijn naam is Anouk de Haan. Ik ben geboren en opgegroeid in Deventer, maar vanaf 2015 woon ik in Nijkerk. 

De opleiding fysiotherapie heb ik afgerond in 2011 in Enschede. En in 2018 heb ik de opleiding tot geriatriefysiotherapeut afgerond.

Vanaf 2013 ben ik werkzaam geweest in verschillende particuliere fysiotherapie praktijken. Tijdens deze werkzaamheden heb ik een cursus gevolgd over het ‘Medical Taping Concept’ en twee modules over dry needling. Met dry needling prik je in gespannen spieren, met als doel ze weer te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren.

In 2019 heb ik de Master fysiotherapie in de geriatrie afgerond. Deze fysiotherapie richt zich op de (hulpbehoevende) oudere patiënt. Mensen met één of meerdere aandoeningen, maar ook mensen die preventief zorg nodig hebben om problemen te voorkomen kunnen terecht bij de geriatrie fysiotherapeut.

Ik ben getrouwd en in 2020 hebben wij een zoon gekregen. We wonen op een boerderij, hebben een moestuin en een stel kippen en konijnen om het huis. Daarnaast ben ik graag sportief actief. Ik speel badminton en volleybal. Ik vind beide een heerlijk spelletje in teamverband. Ook ga ik graag een rondje skeeleren in de polder.