Remco de Graaf

Over Remco de Graaf

Mijn naam is Remco de Graaf en ik ben drieëntwintig jaar oud. Ik woon in Bunschoten-Spakenburg en ik kom vanaf 1 mei 2020 werken als algemeen fysiotherapeut. Ik hoop met veel liefde en passie mijn werk te mogen uitvoeren en mij zo verder te ontwikkelen als fysiotherapeut bij Fysio de Tolgaarde.

In 2015 ben ik fysiotherapie gaan studeren, omdat ik graag meer met mensen wil werken om concrete resultaten te behalen. Ik heb mijn opleiding gedaan bij Hoge School Utrecht. Voorheen heb ik gewerkt in een woon- en zorg centrum waar ik in aanraking ben gekomen met de ouderenzorg. Deze tak van fysiotherapie heeft mij geraakt en enthousiast gemaakt om hiermee verder te gaan. 

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te sporten; daaronder valt hardlopen, krachttraining en tafeltennis. Verder ben ik gelovig opgevoed en dit is een belangrijk aspect in mijn leven.