Willemijn Snapper

Over Willemijn Snapper

Laat ik mijzelf eens voorstellen. Ik ben Willemijn Snapper en vanaf september 2020 zal ik het team komen versterken op de dinsdagen en donderdagen.
Sinds mijn jeugd heb ik altijd fanatiek gejudoed en op hoog niveau wedstrijden gedraaid. Door mijn blessures kwam ik zodoende in aanraking met de fysiotherapie en altijd al geïnteresseerd geweest in het sportgedeelte.

In 2015 heb ik de opleiding fysiotherapie in Utrecht afgerond. Sinds het begin van mijn carrière als fysiotherapeut heb ik mijzelf altijd verder willen ontwikkelen. In 2018 kreeg ik hiervoor ook de kans, toen ben ik begonnen met de Master sportfysiotherapie. Op dit moment ben ik bezig in mijn laatste jaar. Binnen de fysiotherapie zal ik me met name richten op sport gerelateerde en orthopedische klachten.

Je zal mij vaak in de oefenzaal vinden. Fijn om met mensen actief bezig te zijn en het beste uit hen te halen.

Naast mijn werk en studie ben ik elke week te vinden in de boulderhal in Amersfoort en verder ben ik graag aan het puzzelen en buiten in de natuur.

Bekijk hier de registratie van Willemijn.

 

Willemijn Snapper

Over Willemijn Snapper

Laat ik mijzelf eens voorstellen. Ik ben Willemijn Snapper en vanaf september 2020 zal ik het team komen versterken op de dinsdagen en donderdagen.
Sinds mijn jeugd heb ik altijd fanatiek gejudoed en op hoog niveau wedstrijden gedraaid. Door mijn blessures kwam ik zodoende in aanraking met de fysiotherapie en altijd al geïnteresseerd geweest in het sportgedeelte.

In 2015 heb ik de opleiding fysiotherapie in Utrecht afgerond. Sinds het begin van mijn carrière als fysiotherapeut heb ik mijzelf altijd verder willen ontwikkelen. In 2018 kreeg ik hiervoor ook de kans, toen ben ik begonnen met de Master sportfysiotherapie. Op dit moment ben ik bezig in mijn laatste jaar. Binnen de fysiotherapie zal ik me met name richten op sport gerelateerde en orthopedische klachten.

Je zal mij vaak in de oefenzaal vinden. Fijn om met mensen actief bezig te zijn en het beste uit hen te halen.

Naast mijn werk en studie ben ik elke week te vinden in de boulderhal in Amersfoort en verder ben ik graag aan het puzzelen en buiten in de natuur.