Sanne ten Boden-van der Kamp

Over Sanne ten Boden-van der Kamp

Mijn naam is Sanne ten Boden-van der Kamp. Sinds oktober 2016 woonachtig in Amersfoort.

Op mijn 5e verjaardag vertelde ik iedereen al dat ik later kinderfysiotherapeut wilde worden. Mijn moeder is kinderfysiotherapeut en was en is nog steeds een groot voorbeeld.

Mijn passie binnen de kinderfysiotherapie is kinderen spelenderwijs helpen hun motoriek te verbeteren. Mijn uitdaging is dan ook om de therapie leuk te maken zonder in te leveren op kwaliteit.

Bij mijn vorige baan heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met uiteenlopende klachten. Daarbij was ik werkzaam op 2 basisscholen waar ik veel kinderen met (schrijf)motorische problemen heb geholpen. Naast mijn master opleiding heb ik ook verschillende cursussen voor zuigelingen (voorkeurshouding) en medical taping bij kinderen gevolgd.

Ik ben sinds 2018 getrouwd. In 2019 is onze zoon Mika geboren. Naast mijn werk hou ik van fietsen en skiën. Sinds kort heb ik een e-Bike waarmee ik er graag op uit trek. Zeker nu ik op fietsafstand van de praktijk woon is er een grote kans dat je mij op de fiets tegenkomt!